در كتاب پيش رويتان، به شرح حال پنجمين خليفه يعني حسن بن علي بن ابيطالب رضي الله عنهما و تحليل وقايع زندگاني وي از تولد تا شهادتش ميپردازم. نخستين مبحث اين كتاب، به بيان نام، نسب، كنيه، صفت و لقب حسن بن علي ميپردازد و در همين مبحث بيان ميگردد كه شخص رسول اكرم صلى الله عليه وآله وسلم، حسن رضي الله عنه را به بدين اسم، نامگذاري كرد و در گوشش اذان گفت و موي سرش را تراشيد و برايش عقيقه فرمود
Author: علی محمد صلابی
Translators: محمد ابراهیم کیانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
پژوهشى تاريخى و فراگير پيرامون زندگانى اميرالمؤمنين ابوالحسن على بن ابى طالب رضي الله عنه.
Author: أبو الحسن الندوي
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
زیارت قبور بخش کوچکی از شریعت بزرگ و وسیع اسلام می باشد که عملی مباح به شمار رفته و انجام دادن و یا ترک آن با هم برابر است. و اگر همراه با نیت صالح و بدور از اعمال شرک آمیز انجام گیرد عملی مستحب و نیکو می باشد.
Author: طه حامد الدلیمی
Translators: محمد عبداللطیف انصاری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
روش امام شافعی در اثبات عقیده
Author: محمد بن عبد الوهاب العقيل - محمد بن عبدالوهاب العقیل
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
امروزه برخی افراد بدون در نظرگرفتن نیازهای فطری انسانی نظریاتی را مطرح کرده اند که نه تنها خود، بلکه تعداد زیادی از انسانها را از روش صحیح زیستن محروم ساخته اند، انسان موجودی نیست که بتوان به همین سادگی همة نیازهای او را برطرف ساخت، از این روی به علت آگاهی محدود آدمی و نیازهای نامحدود او نیازمند منبع دیگری است که همان مکتب الهی است. پس میباید به بهترین مکتب الهی (اسلام) چنگ زد و از آن بهره برد.
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
عجيب ترين دروغ تاريخ : شخصیت مهدی همان آرزوی امروز شیعیان و کسانی که خیلی مشتاق دیدار او هستند، است. همان کسانی که اسم او را بدون گفتن (عج) نمیآورند. این شخصیتی است که در مورد او بسیار سخن گفته شده است. در این رساله به جوانب آن پرداخته شده و حقیقت آن روشن شده است و در مورد تفاوت میان مهدی اهل سنت و مهدی شیعه هم بحث شده است.
Author: عثمان بن محمد الخميس
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض