امام حسن عسکری در سال 260 هجری در سامرا بدون اینکه صاحب فرزندی شود وفات کردند. میراثش نیز بین مادرش «حدیث» و برادرش «جعفر» تقسیم شد. این پریشانی باعث شد 14 مذهب جدید به لیست مذهبهای تشیع اضافه شود. آخرین گروه که همان دوازده امامیها باشند با استدلالهای بسیار عجیبی که؛ دنیا تا روز قیامت بر گرد امامی باید بگردد، برای حسن عسکری فرزندی خیالی زائیده او را محمد نام گذاشتند، که بعدها شناسنامهاش را عوض کرده نام «مهدی» را برایش زیبندهتر دیدند، و این موجود خیالی را که وجود خارجی نداشت از دید مردم پنهان تصور کرده، امام غائب نامیدند.
Author: محمد باقر سجودی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب در مورد احکام سحر وساحران و طریقه باطل کردن آن می باشد.
Author: وحيد عبد السلام بالي
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين رسالهاى است در كشف حال شيعه و بيان اصول و مآخذ مذهب ايشان و طريق دعوت ايشان ديگران را به مذهب خود و بيان اسلاف ايشان و رواة اخبار و احاديث ايشان و بيان نبذى از عقايد ايشان در باب الوهيت و نبوت و امامت و معاد و نقل بعضى از مسايل فقهيه ايشان كه مآخذ آنها از اصول ملت حنيفيه مخفى و پوشيده است و ذكر پاره اى از اقوال و افعال ايشان در حق صحابه و ازواج مطهرات و اهل بيت نبوى رحمة الله عليهم اجمعين و اين رساله را تحفه اثنا عشريه نام نهاده شد.
Author: عبدالعزیز بن ولی الله دهلوی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
فراخواندن مسیحیان به توحید، دعوت شگفتی نیست و نباید مایة خشم و موجب رنجش آنان شود، زیرا هر چند مسیح علیه السلام خود منادیِ یکتاشناسی و یکتاپرستی بود اما مسیحیا بعد از وی به گمراهه رفتند، در این کتاب با روش دعوت مسیحیان به توحید آشنا می شود
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سنت در اصطلاح علماي اصول: آنچه كه نقل شده باشد از رسول الله عليه السلام از گفتار وكردار واقرار، سنت گفته مي شود در اين كتاب درباره منزلت سنت در اسلام بحث مي شود.
Author: حسین تاجی گله داری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب حاوی 50 خطبه جمعه می باشد در موضوعات متنوع.
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com