امتیاز این کتاب، علاوه بر این که شامل تاریخ شیعه و تغییر تشیع اوّل و تحول آنها و فرقههایی است که به این اسم به وجود آمدند و به مرور زمان منقرض شدند، یا باقی ماندند اما بر روش طعن و بدگویی و عیب جویی از صحابهی رسول خدا به ویژه عثمان و معاویه و غیره ش ادامه دادند، ردّی علمی و منطقی علیه شیعیان نيز هست.
Author: إحسان إلهي ظهير
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در میان شیعه معاصر جهشهایی وجود دارند که به میانهروی و ترک خرافات و ارائه نظریاتی درخشانی در اصول و اعتقادی و فکری فرامیخوانند این كتاب بعضي از سران اين حركت را معرفي مي كند
Author: خالد بدیوی
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Author: محمد بن سعيد بن عبد الله الكثيري
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/2636
جای «لا اله الا الله» قلب مسلمان است که انعکاس آن در بازار، اداره، مغازه، خانه و هر جای دیگری که وی بسر میبرد، پدیدار میگردد. ایمان به خدا باید در اعماق قلب مسلمان جای گیرد بگونهای که برای مؤمن، هیچ ارزشی بالاتر از ایمان وجود نداشته باشد تا بتواند عمیقترین و عالیترین احساسات و عواطف و اشکها و التهابهایش را نثار آن کند
Author: عبدالله ریگی احمدی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در اين كتاب به خاطر زنده نمودن سنت رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم در زندگي روزمره مسلمانان از (عبادت، خواب، خوردن و نوشيدن، برخورد با مردم، پاکيزگي و طهارت، ورود و خروج و نحوه لباس پوشيدن و غيره...) جمعآوري و تأليف شده است.
Author: خالد حسينان
Translators: حسین تاجی گله داری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
رسالهای که اینک بعد از ترجمة آن به زبان فارسی در دست مشتاقان علوم قرآنی قرار میگیرد، عبارت است از مجموعه سؤالاتی در مسایل قرآنی که بوسیله بهترین محدث و عالم ربانی زمان خود، محمد ناصر الدین البانی رحمت الله علیه پاسخ داده شده اند و نام رساله درحقیقت یکی از سؤالات عنوان شده است و آن هم این سؤال است؛ کیف یجب علینا ان نفسر القرآن؟ یعنی چگونه باید قرآن را تفسیر کنیم؟
Author: محمد ناصر الدین آلبانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com